1- سرعت بسیار بالای هارد SSD .( سرعت 3 برابر و گاهاً بیشتر از هاردهای معمولی).
2- قابلیت استفاده از تمام ظرفیت هارد، مشکل کم بودن ظرفیت را به خوبی حل نموده است.
3- طول عمر هاردهای SSD برخلاف هاردهای معمولی(HDD) به پر شدن این حافظه برمیگردد. یک هارد SSD یک ترابایتی ، با نوشتن حجمی برابر با تقریباً 600 ترابایت (بسته به کلاسبندی کیفیت هارد) پر میشود. با پر شدن این ظرفیت، طول عمر هاردSSD رو به افول میگذارد. این مورد در هاردهای معمولی یا HDD، کاملاً برعکس بوده و طول عمر آن تا زمانی است که به هارد آسیب فیزیکی نرسد.
4- مقاومت بالا در برابر ضربه خوردن.(پایین بودن احتمال مشکل ضربه خوردن درهارد SSD، در سایر هاردها این مشکل به مراتب بیشتر پیش میآید)
5- ذخیره اطلاعات از طریق چندین AC ، در هاردSSD.(این ذخیره سازی در هاردهای معمولی از طریق دیسکهای مغناطیسی انجام میشود)
6- ذخیره اطلاعات در هاردSSD به صورت الکترونیکی و روی AC انجام میشود.(ولی اطلاعات در هارد دیسک ها بر روی حافظه ی فیزیکی به نام پلاتر ذخیره میشود)
7- عدم تولید حرارت و صدا در هاردهای SSD .
8- عدم آسیب دیدگی اطلاعات هارد SSD در اثر تکان های شدید.(اطلاعات هاردهای معمولی با ضربه و تکان شدید آسیب خواهند دید) با این حال باز هم باید مواظب بود هارد SSD ضربه نخورد زیرا ممکن است قطعی در برد آن پیش آمده و مدار و آی سیهای آن بسوزد در عین حال از حساسیتهای هارد دیسک خبری نخواهد بود.
9- قیمت بالاتر هارد SSD نسبت به هاردهای معمولی.
10- حساسیت هارد SSD به نوسانات برق. (امکان سوختگی آی سیها یا برد این هارد با نوسان برق. لذا از محافظ مناسب برای برق تغذیهای هارد SSD وهمچنین پاور سیستمتان استفاده کنید و آن را روی یک سیستم نصب کنید و از جابجایی آن از یک سیستم به سیستم دیگر اجتناب نمایید.)